Fungování

Naše dílny se přizpůsobí prostředí a zaměření akce, kterou chcete obohatit o tvořivou činnost.


Počet kurzistů:

Jeden lektor je schopen se věnovat 10 klientů. Pokud se jedná o dětskou skupinu je nutné mít dva lektory, aby mohl řešit operativně případné drobné kalamity.


Prostředí:

K práci na dílnách potřebujeme pro každého klasickou židli a pracovní místo u stolu, zázemí pro lektora – stůl pro rozložení materiálu atd. Stoly vždy pokryjeme pracovními ubrusy, abychom mohli svobodně tvořit. U dílen jsou uvedeny specifické požadavky – značka elektřiny, vody, zda se jedná o dílnu, která je vhodná do interiéru nebo exteriéru. Také se snažíme používat k tvoření recyklované materiály, které mají možnost si prožít druhý život v našem výrobku.


Cena:

Cena se vždy skládá z několika částí
Cena materiálu za jeden výrobek + počet účastníků kurzu + práce lektora v den konání + doprava + produkční příprava.
Mnoho našich výrobků musíme připravit a zkompletovat dílnu, případně vyrábíme předlohy výrobků a posíláme fotografie klientům, pro představu, jak bude finální produkt vypadat.

Při začátku spolupráce dostanete od nás přehlednou tabulku, kde jsou uvedeny všechny tyto detaily se kterými se pak pracuje. Název výrobku, čas potřebný k vyrábění , náročnost u dílen pro děti, počet míst na dílně, počet lektorů, cena materiálu, doprava, čas potřebný k přípravě a likvidaci atd.

Tento systém vznikl díky složitějším kalkulacím pro festivaly a větší akce, kde je potřeba připravit práci pro proměnlivý počet účastníků. Klasický dotaz je např 150 dětí, 4 dílny, každý výrobek na 15 min cena výrobku cca 40 kč za materiál. Pokud se jedná o klasickou dílnu pro dospělé  – např pletení košíků na 3 – 5 hodin je rozpočet samozřejmě jednodušší.


Záleží na vás zda se chcete pobavit, potěšit jednoduchým tvořením na oslavě nebo festivalu ….nebo se naučit část řemesla. Nebojte se nám proto napsat své dotazy, požadavky a nápady. Rádi budeme s vámi tvořit a vymyslíme optimální formát dílny pro vaši akci.